Praktische informatie

Locatie

Sessies kunnen plaatsvinden bij jou op het werk, bij je thuis of op mijn praktijkadres. Indien de coachvraag zich daarvoor leent kan eventueel ook een aantal sessies wandelend worden gedaan. Voorwaarde voor een sessie op locatie bij jou, is dat je een ruimte beschikbaar hebt die voldoende privacy biedt (waar we gedurende de sessie niet gestoord worden).

Ik werk in de provincie Zuid-Holland.  Ik kom gratis op locatie in de regio Den Haag – Leiden (Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Katwijk, Oegstgeest, Leiderdorp). Daarbuiten breng ik extra (reis)kosten in rekening.

Mijn praktijk zal op termijn gehuisvest worden in Voorschoten (Dobbewijk). Deze locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer (ruim 5 minuten lopen van station Voorschoten) en met de auto/fiets. Voorlopig zal ik echter vanuit huis in Wassenaar werken.

(Openings)tijden

Afspraken maken we in onderling overleg. Als afspreken gedurende de werkweek lastig is, is het eventueel ook mogelijk in het weekend af te spreken.

Een sessie met (jong)volwassenen duurt circa anderhalf uur. Een sessie met kinderen duurt 45 minuten tot een uur.

Contact

Indien je interesse hebt in een oriënterend gesprek dan kun je mailen naar hella@kopwijs.nl. Vermeld in je mail je telefoonnummer, dan word je zo snel mogelijk gebeld voor een afspraak.

Tarieven

Het uurtarief voor zakelijke klanten is € 125 exclusief BTW.

Voor ZZP’ers geldt een uurtarief van € 100 exclusief BTW.

Voor particulieren geldt een uurtarief van € 100 inclusief BTW.

(Reis)kosten voor bezoek op locatie buiten de regio Den Haag – Leiden: € 60 per uur

Bedrijfsgegevens

(K)opwijs staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 70947708

Bankrekening van (K)opwijs: NL78 INGB 0008201033